Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Наш вельмишановний начальник, ви керуєте компанією з самого першого дня її існування. Для вас дана організація – одне з найдорожчих речей у житті. Саме тому ви так вибагливі щодо прийняття працівників на роботу. Але нам пощастило, тому що ви вирішили довірити нам відповідальну роботу. Будьте впевнена в одному – ви вас не підведемо. Але повернемося до привітань. Ми хочемо побажати вам найголовнішого – здоров'я і довгих років життя. Нам ще є чому у вас повчитися, тому хочемо, щоб наша спільна робота тривала ще довгий час. Зі святом вас, дорогий (ім'я, по батькові). Ви для нас дуже важливі, ми завжди прислухаємося до вас, тому, що у вас величезний життєвий досвід.

***

Поспішаю привітати нашу чарівну леді і дбайливого керівника. З Днем народження вас, хотілося б, щоб і життя поза роботою ваші плани також легко збувалися, як тут. Нехай з кожним роком вражень і емоцій буде більше, а негатив сходить на нуль.

***

Вітаю з днем народження чудову начальницю, чудову жінку. Бажаю Вам відмінного керівництва і великої пошани, вірних друзів та люблячих близьких, високих досягнень і безперечних успіхів, нев'янучої краси та незмінною удачі.

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок Успіхів, удачі, везіння.

***

З Днем народження, наш дорогий і шановний начальник! Ви зарекомендували себе величезними лідерськими якостями, організаторськими здібностями і мудрістю! За все Вам шана і повага! З Вами – нам всі питання і труднощі по плечу! Удачі вам у всьому і натхнення! З Вами – ми могутня і сильна команда!

***

Вітаємо вас з днем народження! Начальник — це центр, голова всього колективу, і саме від нього залежить половина успіху. І ми раді, що наш начальник — це людина, розумом та мудрістю якого ми захоплюємося. Бажаємо, щоб ви залишалися таким же добрим, таким же добрим і, звичайно, такою ж життєрадісною! Зі святом!

***

Бажаю начальниці в цей день народження, щоб новий рік у вашому житті став одним з найсвітліших і найрадісніших. Щоб вас оточувала атмосфера добра, любові і теплоти. Щоб відбувалися тільки приємні події, чудові відкриття. Нехай у вас все вийде і ви досягнете всіх намічених цілей!

***

З днем народження сьогодні вітаємо нашого дорогого начальника! Нехай Ваш професіоналізм зростає з кожним днем, нехай конкуренти ніколи не обійдуть Вас ні в чому. Сімейного щастя, благополуччя, любові і тепла. Міцного здоров'я і сили духу. І ще бажаємо Вам тільки таких співробітників, як ми — відданих своїй справі.

***

Чесно кажучи, Вам не позаздриш, адже вся відповідальність лежить на Ваших плечах. Але Ви чудово тримайтеся і своєю впевненістю допомагаєте нам чітко виконувати свої обов'язки. У день Вашого народження ми хочемо побажати Вам великого щастя, міцного здоров'я та надбавки до зарплати! Жарт.

***

Ви - протягом нашої повноводної річки, Ви - попутний вітер нашого вітрильника, Ви - дороговказ для команди! Лідер, за яким йдуть, слухають і виконують! Нехай життєва енергія вихлюпується новими неординарними ідеями, переполняющими Ваш сильний розум! Діамантове здоров'я сприяє наполегливій роботі! Фінанси своєю кількістю підтверджують правильно вибраний життєвий шлях! З Днем народження!

***

В цей прекрасний день, день Вашого народження прийміть данину поваги. Життя — це слалом, де доводиться лавірувати між різними обставинами і сталкивающимися інтересами, особливо таким діловим людям, як ми з вами. Тому ми бажаємо Вам надійних партнерів, вічних спонсорів, вигідної кон'юнктури і вдалого слалому! З Днем народження!

***

Керівник — це справжній лідер і мозковий центр нашого колективу! Бос - основа, стрижень нашої роботи, на Ваші плечі лягає відповідальність за нас. Ви приймаєте правильні рішення і створюєте комфортний мікроклімат! Бажаємо Вам залишатися такою ж хорошою людиною, побажати Вам міцного здоров'я, щастя та успіхів!

***

Сьогодні День народження у чудової жінки – у нашій улюблений начальниці і беззмінного керівника всіх наших проектів. За весь період нашої з вами співпраці я зрозуміла, що хочу дуже багато чого у вас навчитися, а ви з радістю йдете на контакт. Як би ви не були зайняті, ви все одно приділіть мені або іншим співробітникам час і відповісте на запитання чи допоможете розібратися у незрозумілій ситуації. Це справжнє задоволення працювати під керівництвом такого професіонала, як ви, такого чуйного і надійного людини. Спасибі вам за все, ми вас дуже любимо і цінуємо! Зі святом!

***

З днем народження, чудова жінка, чудова начальниця. Бажаю Вам удачі на шляху до успіху, постійної впевненості в собі, блискучих перспектив у діяльності, безсумнівного поваги підлеглих, розуміння колег, оптимізму та настрою на плідну роботу, чудового настрою і найяскравіших емоцій, що залишають у серці тільки радість і відчуття щастя.

***

Начальниця, дорога наша - мудра, світла, розуміюча! Колектив нашого відділу від усієї душі та щирого серця вітає вас із цим світлим днем, і бажає вам нових перемог, нових звершень, тільки приємних досягнень і тільки розв'язуваних завдань. Нехай кожен ваш день починається із щирої посмішки і гарного настрою, а улюблена робота не перестає надихати. Ми вас дуже цінуємо, любимо і поважаємо, адже ви – опора нашого колективу, його світоч, його тил. Нехай ваше особисте величезне щастя буде вічним – таким, як ваша любов до роботи, а здоров'я – міцним, як ваша витримка! Довгих років життя і досягнення усіх поставлених цілей.

***

Дорогий мій начальник! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі побільше натхнення, творчого ентузіазму, кар'єрного зростання і розвитку. Щоб твій життєвий шлях не затьмарювали перешкоди і випробування, і все виходило з першого разу. Хай щастя ходить по п'ятах, а удача завжди присутній у твоєму житті. Дорогий мій керівник, твоя справедливість, чесність, доброта і турбота не знають кордонів, залишайся завжди таким.

***

Чудового начальника від усієї душі вітаю з днем народження. Бажаю завжди залишатися впевненим у собі чоловіком, людиною високого статусу і доброго серця. Нехай в житті у Вас завжди буде місце під сонцем, хай у роботі обов'язковими пунктами будуть успіх і достаток, хай для Вас кожен день відкриває щось нове і дарує щось незвичайне.

***

Тільки раз у році Ваші, шановний директор, сталеві нерви, залізний характер і досліджує погляд відходять на другий план. Ми любимо Ваш День народження! Нехай в його межах всі серйозне відійде геть. Ваша посмішка здатна зарядити нас енергією на весь наступний рік, тому посміхайтеся від душі!

***

Шановний директоре! З днем Народження! Наш дружний колектив щиро вітає Вас! Ви - невичерпне джерело енергії та оптимізму! І заряджаєте працьовитістю своїх підопічних! Ми бажаємо Вам процвітання та успіхів в роботі, і залишатися таким же, хто любить життя, справедливим і благородною людиною!

***

Самому краще, дбайливого та уважного у світі шефові, хочеться побажати так само пишатися своєю роботою і співробітниками, бути справедливим і проникливим, вирішувати поставлені завдання швидко, але дбайливо. Від імені всієї нашої команди хочеться привітати вас і переконати, що ми не підведемо вас! З днем народження!

***

Шановна ...(ім'я, по батькові), ми хочемо привітати вас з наступаючим днем народження. Всі співробітники нашої організації приєднуються до привітань. Ми бажаємо вам досягти небувалих успіхів, завоювати всіх клієнтів і стати главою могутньої корпорації. Бажаємо процвітання вашій компанії, яка за відносно короткий час встигла завоювати довіру багатьох клієнтів. Ми впевнені, що це тільки початок, тому що під вашим керівництвом будь-яка компанія буде мати успіх. Ми бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров'я, безмежного щастя і благополуччя. Ми вас дуже любимо і цінуємо. Зі святом, дорога начальниця!

***

Про таке начальниці, а точніше про такий начальниці, я не мріяла і в самому прекрасному сні. Але мені шалено пощастило, що я опинилася у вашій компанії і працюю під керівництвом такої чудової людини. Я дуже хочу привітати вас з днем народження і побажати вам всього самого найкращого. Сьогодні наші співробітники побажали вам багато всього корисного і потрібного. Будьте впевнені, ці всі побажання та поздоровлення йдуть від щирого серця, тому що наш численний колектив вас безмірно любить. Ви є прикладом для наслідування, прикладом сильної і вольової жінки, яка вже довгі роки управляє такою значною компанією. Бажаю вам довгих і плідних років роботи, процвітання і успіху у всьому. Ми вас любимо!

***

Нехай всі дні у Вашому житті, наповняться повагою, теплом і світлом! Нехай удача завжди повертається до Вас обличчям! Успіхів і благополуччя Вам! Нехай здійсниться заповітна мрія, і шлях до мети буде швидким і легким! Ви – наш ангел – охоронець! Ви – наш шановний начальник! З Днем народження!!!

***

Вітаємо розкішну жінку, яка не дивлячись на свою жіночність і чарівність, в силах тримати кермо правління і грамотно керувати роботою підприємства. Бажаємо Вам тим же непохитним успіхом справлятися зі своїми обов'язками начальника, і ніколи не забувати про те, що ваша прекрасна усмішка гідна тисячі компліментів. Бажаємо удачі, впевненості в собі і твердості на посаді керівника. А ще, простого, світлого, жіночого щастя в повсякденному житті. З днем народження!

***

Шановна, (ім'я по батькові керівника)! Сьогодні весь наш великий і дружний колектив вітає вас з днем народження! В цей особливий день ми хочемо побажати вам тільки яскравих емоцій, величезного творчого потенціалу, втілення в життя всіх ідей, здоров'я і сімейного затишку. Ми вас поважаємо і цінуємо! З днем народження вас!

***

Вітаю Вас! Нехай день буде наповнений тільки позитивними емоціями і коханими людьми. Я бажаю, щоб це свято подарував Вам нові успішні відкриття та неймовірні звершення, успіхи в кар'єрі та виконання заповітних бажань!

***

Ви — протягом нашої повноводної річки, Ви — попутний вітер нашого вітрильника, Ви — дороговказ для команди! Лідер, за яким йдуть, слухають і виконують! Нехай життєва енергія вихлюпується новими неординарними ідеями, переполняющими Ваш сильний розум! Діамантове здоров'я сприяє наполегливій роботі! Фінанси своєю кількістю підтверджують правильно вибраний життєвий шлях! З Днем народження!

***

Ми вітаємо Вас, шановний начальник, з днем народження! Ви відмінний бос і шанований чоловік — це ні для кого вже не секрет. Ми бажаємо Вам ще більших успіхів у сфері бізнесу, досяжних цілей і процвітання в улюбленій справі. Щоб в голові завжди були креативні ідеї, які будуть реалізовані в прибуткова справа, що виділяє Вас серед конкурентів. Нехай у Вашій родині живе віра, надія і любов.

***

Чарівну жінку, чудову начальницю вітаю з днем народження. Бажаю в житті мати все, що потрібно і важливо, бажаю відчувати неймовірну силу кожен день, бажаю у всіх починаннях неодмінно домагатися успіху, бажаю в житті завжди залишатися щасливою людиною і мрійливої жіночою натурою.

***

Перш ніж висловити Вам свою повагу, як іменинникові і директор в одній особі, дозвольте короткий екскурс... Для підлеглого важливо, щоб керівник мав упевненістю в завтрашньому дні, тоді і справа йде на лад. Залишайтеся завжди для нас опорою і прикладом успішності та цілеспрямованості!

***

Ви сьогодні – іменинник, наш начальник, бос і шеф! І тому стоїмо тут, від нетерпіння завмерши, Привітання з днем народження ми хотіли б вручити, Багато теплих і приємних побажань говорити. Ми бажаємо добрим ранком на роботу не поспішати, Ну а ввечері раніше вам з роботи йти, На роботі не лаятися і здоров'я зберігати, І частіше для співробітників підвищувати зарплату!

***

Сьогодні у вас, дорогий шеф, чудове свято! І ми хочемо сказати, що всім нам страшенно пощастило з ідейним натхненником, батьком-засновником, та що там - просто людиною-легендою! За що б ви не брались - ви зірка! А значить, нам є на кого рівнятися! Бажаємо міцного здоров'я - хоча ви і так, все молодеете і молодеете - напевно справа в вашому оптимізмі! Киплячій вам енергії, і ще більше вашого виключного чарівності, яке особливо любо нашим співробітницям і гостям! Бажаємо тонну сил для нових звершень, швидкого зростання структури та успіхів у бізнесі! Нехай добробутом повниться ваше життя до межі, а помилки хай пролітають повз зі швидкістю звуку! Ви - живий приклад того, що людина може бути гарним не тільки зовні, але і всередині! Так тримати, бос! Ровняемся на вас! З Днем Народження!

***

Джерело: wishes.co.ua

Коментарі