Привітання з днем народження у прозі, українською мовою

Бажаю тобі, щоб всі складнощі в твоєму житті полягали в тому, щоб вибрати: яка з 10-ти машин підходить для поїздки сьогодні в магазин, на якому острові провести відпустку, що одягнути і який ресторан для обіду вибрати. А все решта тривоги нехай відступають, залишаючи місце для щасливих і радісних моментів у житті.

***

З Днем народження! Нехай твої таланти допоможуть тобі реалізуватися, щоб ти отримував справжнє задоволення від того, що робив. Щоб ти присвятив себе улюбленій справі і був щасливий!

***

З Днем народження. Нехай любов дарує крила, нехай щастя дарує душі рай, а серцю відраду. Всіх благ і великої удачі!

***

Бажаю величезне море любові, океан ніжності і повні мішки грошових купюр. Ти обов'язково знайдеш ту єдину, що буде тебе цінувати, берегти і пестити. Хай сонце завжди світить в твій будинок, а зірки заколисують в нічну гладь. Нехай жінки люблять, але не забудь про свої головні цілі на сімейне життя. Нехай душевний спокій допомагає долати всі життєві негаразди долі.

***

Я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб тебе на життєвому шляху супроводжували тварин: норка на твоїх красивих плечах, «Ягуар» в гаражі, жеребець в ліжку і осел, який би за все це платив!

***

З Днем народження! Женися у всьому, мрій і насолоджуйся життям! І нехай вона буде сповнена прекрасних і щасливих миттєвостей!

***

Іноді мені здається, що тебе приніс НЕ лелека, а орел, такий вже ти волелюбний і сміливий, гордий і відважний людина! Так нехай в День народження щастя підморгне тобі і обдарує всіх і побільше для довгої, благополучного життя, в якій завжди світить сонце!

***

Нехай року будуть багатством, щоб приносили вони стільки мільйонів, як їх кількість, тоді ти точно будеш чекати їх зростання. Бажаю залишати всіх конкурентів далеко позаду, а перемогу вигризати завжди і всюди!

***

Є такі жінки, до ніг яких хочеться кинути весь світ ... А до ваших ніжок, на яких ви ступаєте граціозніше газелі, хочеться кинути все галактики! Прийміть сердечне вітання з Днем народження і найкращі побажання від шанувальника, відданого вам як справжній лицар!

***

Дорогий, _________________! В день твого народження я хочу побажати тобі плисти по життю, як по океану, у якого немає кінця! Нехай твій корабель буде міцний і сповнений по вінця всім необхідним для життя! Нехай капітаном цього корабля буде сам Бог, який не допустить, щоб ти потонув у безодні скорботи і гріха! Щастя тобі і впевненості в Того, Хто веде твій корабель!

***

З Днем народження. Хочу побажати в цей день гарного настрою. Нехай твоє оточення складається з вірних і люблячих людей. Бажаю або до своєї мети і побільше подорожувати.

***

Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження, зі святом твоєї душі і тіла. Нехай твоє серце ніколи не зречеться любові, нехай твій ангел всюди і завжди слід за тобою, нехай життя дозволяє завжди залишатися сильною особистістю і творчою натурою, щасливою людиною і доброю душею.

***

З Днем народження! Сьогодні ти все бачиш в іншому світлі: світ розчиняється тобі назустріч посмішками друзів і випадкових перехожих, в душі плескаються хвилі безпричинної радості, промені сонця лоскочуть обличчя, а повітря пахне ароматами квітів і дорогих парфумів. Бажаю, щоб настрій завжди залишалося світлим і піднесеним, почуття були загострені до краю, а відчуття нескінченного щастя наповнювало серце!

***

Ніжність і любов нехай сьогодні розквітнуть букетами в твоєму домі. Мрії гордими птахами злітають до нескінченним небес, даруючи душі політ, захоплюючий дух. Нехай найважливіше і найцінніше незмінно буде поруч, створюючи фундамент благополуччя.

***

З Днем народження вітаю! Бажаю, щоб ще одна свічка на твоєму святковому торті зробила твоє життя яскравішим!

***

В день твого народження хочу потиснути твою руку і привітати з цим чудовим святом. Я бачу твою посмішку і з радістю розумію, що ти зустрічаєш цей день в гарному настрої, доброму здоров'ї, обдаровуючи всіх позитивом і променями добра. Бажаю тобі здійснення усіх життєвих планів, якими б фантастичними вони не здавалися.

***

Вітаю з днем ​​народження! Це величезне щастя, що низка подій склалася так, що все вилилося в наше знайомство! Бажаю і надалі висвітлювати шлях тих, хто поруч, яскравим світлом, отримуючи натомість величезну кількість любові і добра!

***

З Днем народження. Бажаю, якщо і паритися по життю, то тільки в лазні. І нехай твоя лайф-сторі буде довгою, щасливою і захоплюючою.

***

Бажаю, щоб кожен день твого життя був схожий на сторінку самого кращого, доброго, світлого, романтичного і гумористичного роману. Щастя тобі! З Днем народження!

***

У твій день народження я від душі бажаю весни на серце, краси в душі, блаженства в житті і удачі на твоєму шляху.

***

Привітання з днем народження у прозі

Нехай доля обсипає подарунками, і з кожним днем ​​вони стають все значніше! Щастя, здоров'я, удачі!

***

Бажаю, щоб життя завжди викликала тільки захоплення і дозволяла радіти кожній хвилині. Миру, добра, енергії та позитиву. З Днем народження!

***

Прийми найщиріші і сердечні вітання в день народження! Будь прекрасної вільним птахом, впевненою в собі. Нехай небеса долі будуть чистими і безхмарними, нехай сонце щастя завжди яскраво світить тобі! Парі легко і вільно над одноманітністю буднів, досягай висот щастя, любові і визнання! Ти цього варта!

***

Ми з великою радістю вітаємо тебе з ще одним прожитим роком твоєї довгого життя і бажаємо, щоб вона була схожа на добру книгу з красивими картинками.

***

Вітаю з днем ​​народження і крім гарного настрою і повного достатку в житті хочу побажати щасливих польотів душі, натхнення на гарні вчинки, моментів щирості і ніжності, миттєвостей радості і слави, підкорення вершин успіху і сходження на п'єдестал пишноти.

***

Іменинник! Чи не зустрічай в своєму житті перешкоди, а навіть якщо зустрінеш, сміливо їх переборюй! Знай, що з тобою поруч близькі, улюблені і рідні люди, які завжди тебе підтримають!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю подорожей і яскравих вражень, хорошої роботи і душевної рівноваги, любові і щасливих миттєвостей, вдалих починань і прихильності фортуни!

***

Нехай прекрасні й неповторні події щодня наповнюють твою чашу життя чистотою зустрічаються на шляху людей, а душа завжди летить на зустріч щастю, і ніколи не закриває перед ним двері. Бажаю гармонії у відносинах, неповторності в пригоди і прояви власних унікальних талантів! З Днем народження!

***

Кращому чоловікові в світлий народження день шлю пристрасні поцілунки і теплі побажання! Рідний, я щаслива бути з тобою і насолоджуватися нашою любов'ю! Я хочу побажати тобі мудрості і терпіння, тому що знаю, як нелегко буває зі мною! Я вірю, що наша історія кохання буде найкрасивішою і найщасливішою! Рідний мій, бажаю тобі успішної кар'єри, благополуччя, процвітання і всіляких гараздів! Нехай моя любов надихає і оберігає тебе! Люблю, обіймаю трепетно ​​і ніжно!

***

Від щирого серця прийми мої найщиріші вітання з днем ​​народження! Я бажаю тобі міцного здоров'я, фінансової стабільності, гармонії у всьому, любові у всіх її проявах, мирного неба над головою. Нехай по життю супроводжує удача й успіх, тебе оточують близькі по духу люди, а кожен твій день сяє новими райдужними фарбами!

***

Милий друг, не сумуй, що тобі не 17. У кожному віці своя принадність і родзинка. Головне що в житті ти вмієш посміхатися, що тебе вірні друзі оточують. Нехай в цей день для тебе звучать лише теплі слова любові, дружби і вдячності. З Днем народження тебе!

***

Вітаємо з Днем народження! З найкращими побажаннями в цей святковий день. Успіхів, здоров'я, радості і щастя! Нехай удача супроводжує у всіх справах і в житті буде безліч цікавих і чудових подій!

***

Вітаю з днем ​​народження. Хочу побажати бути наполегливим і впевненим у собі людиною. Мрій і йди до своєї мрії, і все вийде - головне, щось робити для цього. Люби себе, життя і ближнього, і отримаєш зворотне.

***

Дорога іменинниця, бажаємо тобі спокійної, легкої і комфортного життя, мудрості, чарівності і сили духу! Будь сильніше вірусів і хвороб, ворогів, заздрості і життєвих проблем! Нехай удача завжди буде на твоєму боці! Нехай кожен день перед тобою відкриваються нові можливості і шанси! Бажаємо тобі кар'єрного зльоту, феєричних перемог і сміливих починань! Нехай росте твій авторитет і доходи! Нехай твої вміння переконувати, доводити справу до кінця і долати будь-які перешкоди приносять солодкі плоди у вигляді різних бонусів від компанії! Бажаємо тобі чарівного, райдужного настрою, іскрометного гумору, веселощів і розкішних подарунків! Нехай захоплені спогади про феєричному святі ще довго гріють душу! Достатку тобі і процвітання!

***

Любові і безмежного веселощів, нехай року приносять впевненість, а новий день буде присвячений собі і своїм бажанням. Нехай вистачає часу на близьких і рідних.

***

Нехай тебе оточують надійні друзі, нехай здійснюються цікаві події і життя буде сповнена позитиву. Бажаю щасливих днів і нових зустрічей. З Днем народження!

***

Нехай ти помреш, але не зараз, а через 150 років. І не своєю смертю, а від удару ножем. Але не просто від удару, а нехай тебезаріже молодий ревнивець. І не просто так, а за справу!

***

З ювілеєм! Бажаю тобі жіночої любові і чоловічої сили, побільше «Франклін» в кишені, виключно літніх гарячих відпусток, солодкого життя, солоного моря, холодного розуму, гарячих обіймів, ну і звичайно щоб у твоїх дітей були багаті і щасливі батьки!

***

Чудового настрою, щастя, радості і виконання всіх найзаповітніших мрій - в цей прекрасний день і завжди!

***

Бажаю незламного здоров'я, благополуччя і успіхів у професійному та особистому житті! Нехай на душі цвіте весняний сад і птахи співають тобі дифірамби!

***

Привітати з днем народження

З Днем Народження найпривабливішу, привабливу, милу, добру, розумну, прекрасну жінку на світі! Хочу побажати тобі завжди залишатися улюбленою, лагідною, ніжною, красивою, тендітною, коханою чоловіками, шанованої на роботі і затребуваною дітьми.

***

Коли у тебе дрібні неприємності, посміхайся. Коли великі проблеми, смійся. Коли запитують про твоєму віці ... бреши! З Днем народження!

***

Вітаю тебе і всіх нас з днем ​​твоєї появи в цьому світі. Так, так всіх нас, адже ти тепер для нас немов сонечкотепле в синіючих небесах. Ти немов промінчик добра, світла, позитиву для всіх. Якщо кому-то сумно, погано або самотньо, все відразу йдуть до тебе, знаючи, що тільки ти так вмієш чути, вникати, співпереживати і втішати. І я, думаю, що все мене підтримають в цьому, дуже дякую долі і тебе за це. Так важливо знати, що десь на землі є близька людина, якій ти ніколи не будеш байдужий. Я хочу побажати тобі, щоб завжди і все те, гарне, що ти робиш для інших, поверталося тобі примноження в десятки разів. Я хочу, щоб доля, життя, небеса, винагородили тебе за твою доброту, за твою щирість, за твій світ і твоє ангельське терпіння величезним щастям, взаємною любов'ю і благополуччям!

***

Бажаю щастя, здоров'я і взаємної, чистої любові. А ще до цього набору додам кошик добрих побажань і легкої радості. З Днем народження!

***

Люди ніколи не повинні бути настільки поганими, щоб була за них соромно. Кожна людина повинна з розумінням ставитися до всього, що відбувається з іншими. І в такому випадку все буде зовсім по-іншому. І зараз мені також потрібно сказати тобі багато речей, які стануть для тебе важливими. Зараз на твоєму дні народження тобі виповнилося на цілий рік більше. І тому тобі потрібно буде посидіти в тиші, і задуматися над тим, що ж відбувається в твоєму житті. Якщо ти це зробиш, то тоді багато буде для тебе ясним і зрозумілим. І щоб не сталося, просто завжди пам'ятай про те, що ми будемо знаходитися поряд з тобою, щоб допомогти тобі в багатьох речах. І тоді тобі стане набагато легше від усього на світі. А зараз давай спробуємо провести свято найкращим чином, щоб він зміг запам'ятатися нам тільки з найкращої сторони.

***

У безперервному мерехтінні днів непомітно підкрався головний день в році - твій День народження. Нехай це свято прикрасить твоє життя яскравими емоціями, позитивом і посмішками, новими надіями, нехай втіляться мрії, наповниться серце радістю, будинок твій - подарунками, а кожну мить - приємним душевним хвилюванням і щастям. Вітаю!

***

День народження - це як персональний Новий рік. Діти чекають чудес і подарунків, дорослі підводять підсумки і будують плани на майбутнє. Але головне - іменинник в центрі уваги, він в цей день - найголовніший в колі близьких людей. Це зобов'язує! Зобов'язує бути щасливим! З Днем народження! Щастя тобі, у всій повноті цього поняття!

***

Загадати бажання в день народження - не складно. Складно рухатися його виконання назустріч. Бажаю, щоб на цей раз все заповітне збулося!

***

У твій чудовий день народження щиро бажаю ніколи не спускати на гальмах важливі справи свого життя, постійно слідувати за покликом свого серця і прагнути до втілення своєї заповітної мрії. Нехай рівень твого щастя завжди зашкалює, нехай на твоєму шляху не буде жодного засмучення і розчарування.

***

День народження - завжди свято. Яскравий, барвистий і цікавий. Завжди хочеться почути в цей день багато добрих слів і приємних побажань, поділитися спогадами від друзів і подруг про казкових сонячні дні, а так же наповнити в цей день келихи шипучим напоєм. Свято обіцяє стати прекрасним і красивим, якщо поздоровлення з ним будуть не в віршах, а в прозі. Якщо вони стануть яскравими і цікавими доповненнями до свята, подарунку тому, що тільки така форма привітання може стати яскравою, цікавою і красивою. Адже в прозі простіше висловлювати свої емоції і почуття, простіше подивитися в очі дорогому і коханій людині, і простіше написати слова, які лунають із боку самого серця. Кращі поздоровлення у прозі - своїми словами з Днем Народження.

***

Бажаю тобі ніколи не вчити свиню співати, слона - танцювати, а осла - грати на скрипці! Нехай в твоєму житті взагалі буде поменше тварин і побільше людей!

***

Нехай в цей день рожденья навколо тебе панує неймовірна радість, нехай завжди тебе супроводжує надія, удача і любов. Я тебе вітаю і бажаю щастя.

***

З Днем варення. Нехай живеться смачно, солодко, цікаво, весело. Бажаю гострого розуму і відсутності тупиків в житті!

***

В одній пісні співається: «День народження - сумне свято:" Бажаю тобі, щоб це свято завжди для тебе залишався для тебе веселим! Особливо, коли ти побачиш, скільки друзів зібралися тебе привітати!

***

Я хочу побажати тобі наполегливості для матеріалізації в життя найвідчайдушніших задумів. Нехай вчорашні сміливі мрії стануть реальністю сьогодення!

***

День народження - це привід порадіти, що життя триває, і вона прекрасна!

***

У свято очікуваний, і від цього ще більш бажаний, нехай найпотаємніше, що в самій глибині душі зародилося, здійсниться, принісши умиротворення і радість досягнутої мети.

***

З Днем народження! Бажаю, щоб Ви завжди були щасливі і щоб у вашому житті завжди були в надлишку любов, мир і здоров'я. Щастя і удачі!

***

З Днем народження! Сподіваюся, ти гарненько пам'ятаєш про те, що ми любимо тебе і цінуємо більше золота та інших скарбів! У твій день народження мені випала честь передати тобі вітання від усіх нас, включаючи тих, хто, на жаль, не зможу прийти на твоє торжество! Шлях в твоєму житті збуваються мрії, нехай твій шлях буде усипаний щедрими дарами долі так рясно, щоб ти міг з гордістю відчувати себе по-справжньому щасливою!

***

Дуже сильно Вас поважаю і з Днем народження вітаю! Бажаю, щоб завжди було сонячно на душі і радісно на серці! Нехай ніколи не покидають Вас найкращі і вірні друзі! Нехай завжди буде в будинку радісно і затишно, розкішно і мирно! Бажаю чудового настрою і щасливих днів все життя! Говоріть НІ всьому поганому і нехай воно Вас не стосується! Говоріть ТАК удачам, везінню, молодості, веселощів, успіхам і відмінного самопочуття, і нехай все це буде кожен день протягом всієї Вашої довгого життя!

***

Привітання з днем народження своїми словами

Від імені колективу та себе особисто вітаю Вас, чудову людину і чарівну жінку, з Днем народження! Дозвольте в день Вашого День народження побажати Вам міцного здоров'я та життєвихсил, радісних подій і звершень, бадьорості духу і краси! Нехай на Вашому життєвому шляху будуть тільки приємні зустрічі, а оточуючі приділятимуть належну увагу Вашій прекрасній душі, красі й жіночності.

***

Нехай кожен новий ранок буде бадьорим, день - щасливим, вечір - млосним, а ніч - спекотною! Нехай в голові живе скільки завгодно тарганів за умови, що в животі будуть жити метелики! Бажаю постійного шоколадно-мармеладного настрою, адже тільки до такої солодощі прилипають безкрає щастя, безмежне здоров'я і безмежна любов! З Днем народження!

***

Вітаю з днем ​​народження. Бажаю, щоб чорний кіт не перебігав тобі дорогу, щоб твоє життя було сповнене лише щасливих прийме!

***

У такий світлий і радісний день у тебе свято. І сонце світить сьогодні тільки для тебе і птах на небі співають на честь тебе. Бажаю ніколи не сумувати, не дивлячись ні на що. І нехай у твоєму житті будуть тільки яскраві фарби, від яких будуть світитися щастям очі. Бажаю міцну сім'ю, вірних друзів та хорошу роботу.

***

Бажаю щасливих гороскопів і хороших прогнозів погоди в життя. Бажаю здоров'я, любові, добробуту, поваги і добра! З Днем народження.

***

Вітаємо вас від всього серця з Днем Народження! Бажаємо вам життя не менше прекрасної, ніж цей світлий день, хай в ній у вас буде успіх, удача і любов! Бажаємо вам завжди міцно стояти на ногах і триматися плеча вірних друзів! Нехай в ваш затишний і теплий будинок не заглядають смуток і печаль, в віконце щоранку світить сонце, обіцяючи кращий день! Нехай надія дає сили, віра зміцнює думки, а любов нехай робить ваше життя щасливим! Адже ось диво і удача, що нам пощастило зустрітися з вами один раз і подружитися, а кому-то пощастило стати вам дорогим для серця людиною! Сьогодні, в цей День Народження, ми одностайно і одноголосно вітаємо вас і бажаємо знайти своє щастя скоріше, а знайшовши його, міцно тримати і насолоджуватися його багатими дарами! Цінувати і насолоджуватися кожною хвилиною життя і багатіти душею! З Днем народження!

***

Бажаю бути успішним і щасливим людиною! Бережи те, що для тебе дійсно важливо і прагни до нових цілей!

***

Вітаючи такого великого людини, губишся що побажати. Але, як відомо, немає меж досконалості, тому я бажаю, щоб ваш будинок став затишніше, кар'єра успішніше, особисте життя щасливішим. Поваги вам, здоров'я і успіхів.

***

Нехай сьогодні і в усі наступні миті життя тебе оточують тільки самі і приємні явища! Нехай твоє оточення завжди буде чуйним і розуміючим, нехай довкола творяться чудеса, і все, що трапляється, завжди трапляється тобі на користь! Переверни цю сторінку і відкрий двері в світ чудес! Поздравляю !!!

***

Удачу бажаю за хвіст спіймати і не відпускати. Хай щастя стане вірним соратником, а посмішка супутником протягом життя. Вітаю!

***

Подарую тобі з захопленням я, жінка прекрасна і світла моя, все квіти на світлі. Побажаю щастя і любові, впевненості в завтрашньому дні, посмішок і щирого сміху. Бажаю тобі, моя золота, ніколи не сумувати і не втрачати надії, бажаю тобі завжди бути собою. Я обіцяю перетворити твоє життя в солодку казку, подарувати тобі свою пристрасть і любов. Я обожнюю тебе!

***

День народження - приємний привід нагадати тобі про те, як здорово, що ти з'явився на світ і що я з тобою знаком; привід побажати тобі щастя і удачі, здоров'я та нових звершень; привід подзвонити, побачитися, підняти настрій добрим словом і щирими побажаннями всього найкращого. Запевнити, що всі твої мрії неодмінно збудуться в найкращому вигляді!

***

Дорога, вітаю з днем ​​народження! Нехай для тебе сонечко світить яскравіше, люди посміхаються ширше, а бажання виконуються частіше. Нехай в твоєму серці палає вогонь, який ніколи не згасне, а іскорка в очах радує тебе і твоїх близьких. Тепла тобі, світла, добра і щастя!

***

Бажаю тобі знайти лампу Аладдіна, досягти мудрості і все це зберегти до старості!

***

Бажаю, щоб Восторг від самого вдалого в твоєму житті дня, нехай буде незрівнянно малий поруч з незавершеними тебе досягненнями. А випадкова смуток лише робить яскравіше сприйняття подальшої радості. З Днем народження!

***

Бажаємо вірних друзів і грошей побільше, любові, позитиву, здоров'я, удачі! Рідні та близькі нехай не хворіють, бос на роботі хай буде м'якше. Бажаємо на море добре відпочити і завжди висипатися. Відмінних тусовок багато бажаємо, і нехай не болить вранці голова!

***

Вітаю з днем ​​народження і від душі бажаю завжди ясного і чіпкого яма, бадьорості духу і фортеці тіла, непереможного мужності серця, величі кожної перемоги, багатогранності щастя в довгій і процвітаюче життя!

***

Вітаю тебе з днем ​​народження. Я бажаю тобі завжди бути щасливою, а головне - улюбленої. Я щиро хочу, щоб твоє серце наповнилося любов'ю і ніжністю, щоб ти цвіла від щастя і літала на крилах любові. І нехай всі мрії збудуться, будутьдосягнуті всі цілі і неодмінно з'являться нові плани. Будь щаслива!

***

Чи не вішати ніс! Тримати хвіст пістолетом! І не вішати пістолет на стінку, адже, як відомо, в таких випадках вони завжди стріляють невчасно! Нехай краще в тебе вчасно стріляють амури стрілами любові, а голова нехай вибухає від прекрасних ідей, як зробити власне життя цікавою і наповненою карколомними трофеями!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного мосту між тобою і світом, бездонного океану спокою і бурхливої ​​річки життєлюбства. Крокуй широкою дорогою вражень і неси з собою приємну вагу життєвого багажу.

Джерела: http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/

Коментарі