Привітання з днем народження чоловікові своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження чоловікові своїми словами, українською мовою

Наш найкращий чоловік, з днем народження! Нарешті ти народився і тепер можна привітати тебе з одним з найкращих свят! Ти сильний, сміливий, сильний, розумний і привабливий хлопець у самому розквіті років, нехай все у тебе складається і все виходить!

***

Бажаємо нашому імениннику завжди зберігати душевну молодість, адже молодість – це чудове стан очікування прекрасного, це відчуття, що все можливо, все тобі під силу. Бажаємо тобі здоров'я, щастя, нехай завжди тобі супроводжують успіх і удача!

***

Бажаємо зберегти і примножити свою мужність. Додати до неї позитивного життєвого досвіду, мудрості, нових ідей... Знати, чого ти хочеш, і як чоловікові домагатися своїх цілей. Не мріяти, а втілювати все, змінюючи життя на краще.

***

З днем народження. Бажаю мужності й оптимізму, здоров'я і впевненості, наполегливості і рішучості, мужності і благородства, стійкості та витримки, успіхів і підтримки близьких, любові і пристрасті, дружби і пошани, успіхів та процвітання, багатства і вірного чоловічого щастя.

***

З днем народження! В цей радісний день прийміть щирі вітання та побажання, насамперед, довгих років життя, звичайно ж, богатирського здоров'я, а ще інтересу до життя. Нехай Ваші віскі сіди — це не сніг їх припорошил, а полив срібний дощ.

***

Вітаю Вас з днем народження! У кожної людини припасені в засіках заповітні бажання, які він не може або не хоче озвучити, але до здійснення їх йде поетапно протягом усього життя. У Вас за основним традиційним пунктами все в порядку, тому бажаю виконання тих самих мрій!

***

Подарую тобі, мій дорогий, мій чудовий чоловік, радість, щастя і затишок. Побажаю, щоб всі твої бажання збулися, як на замовлення. Бажаю, щоб добра фея махнула своєю чарівною паличкою, і все в твоєму житті вдалося. Бажаю тобі, щоб всі твої проблеми стали піском і прокидалися крізь пальці, зникли назавжди. Нехай Амур потрапить в твоє серце своєю стрілою з усіма витікаючими наслідками!

***

Твоє волосся посеребрила сивина, з кожним роком ти стаєш не тільки старші, а досвідченіший та мудріший. Твоя порада і підтримка дуже багато значать не тільки для мене, але і для всієї родини. Я бажаю тобі багато здоров'я, побільше сил, щоб здійснити свої найзаповітніші мрії. Бажаю тобі успіхів у всіх твоїх починаннях і планах. Твоя похвала і схвалення досі для мене важливіше всього на світі. Навіть перебуваючи далеко від дому, я завжди подумки раджуся з тобою і прошу твого схвалення. Нехай у нашому домі завжди лунає сміх рідних і друзів, які тебе люблять, цінують і поважають. З днем народження!

***

Християнське побажання одруженому чоловікові своїми словами

***

Не приховуючи симпатії і особливого розташування, хочу від усієї душі привітати тебе з днем народження! Пройшовши загартування життям, сьогодні ти є собою зразок доблесті, мужності і надійності. Нехай буде досягнуто те, що ти плануєш відкрито, хай збудеться все, про що таємно мріє твоє серце. І нехай оплотом усіх твоїх успіхів стане непохитна цілеспрямованість, життєві сили і довголіття.

***

Нехай серце, як мотор реве, іди вперед і не дивись назад, з днем народження тебе я вітаю, бажаю багато всього: яскравих фарб, вогню, води і мідних труб, побільше меду в грішних винах, подяки друзів, подруг, виконання бажань, адреналіну, крутих підйомів і на попу узвіз, міцного здоров'я і довголіття, життя яскравою і терпіння, достатку грошей, доброти, веселощів, щоб радував весь світ у коло!

***

Сьогодні винуватцеві торжества ми бажаємо найголовніше — завжди залишатися молодим! Ніхто не буде сперечатися з тим, що молодість — прекрасний стан, коли ти сповнений сил та енергії, планів і надій, коли ти щодня очікуєш звершення чогось світлого і радісного. Коли ти молодий, ти впевнений, що тобі все до снаги, будь-яка задача розв'язується на раз-два-три... Тому ми бажаємо тобі не втратити в душі це відчуття безтурботної молодості! Будь щасливий!

***

Залізного здоров'я, широких можливостей та невичерпних сил, бажаємо в день народження! Хай в житті тебе по п'ятах переслідує успіх і ніколи не відстають успіх і благополуччя. Бажаємо тільки приємних турбот, великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, до своїх бажань і цілей. Лови кожен позитивний момент і насолоджуйся ним.

***

В цей день я хочу від усього серця привітати самого мужнього, сильного, мудрого і розумної людини, з яким мені випало щастя бути знайомим. Бажаю тобі виконання найпотаємніших і найсміливіших мрій, які ти зберігаєш у серці. Досягай всіх цілей, до яких прагнеш, і з радістю повертайся кожен день до своєї сім'ї, де тебе люблять, цінують і розуміють. Нехай все в твоєму житті буде дивним, легким і приємним!

***

Ти відмінний господар свого життя! Від твоєї енергетики заряджаєшся як від розетки. Ти ідеально поєднуєш в собі чоловічу красу, силу характеру і неймовірне почуття гумору. Ти вмієш виділити головне і в людині, і в житті! Ти чудовий приклад для підростаючого покоління! Так нехай все у тебе в житті складається найпрекраснішим чином!

***

З днем народження, замечательней чоловік, приклад і мужності, і сили, і чоловічої краси. Бажаю здоров'я міцного, як кращий кави в світі, впевненою і міцної витримки, як у справжньому коньяку, ясних і світлих днів, при гарній погоді. Нехай завжди посміхається удача і неодмінно вдається те, що ти задумав.

***

Бажаємо легкості у всьому — в рішеннях, в рухах, в заворушеннях душі! Нехай буде на серці легко і кожен день легко в дорозі по цьому житті. А життя сама не втомлюється нехай дивувати своєю красою — на кожному кроці, кожен день. І буде ще безліч прекрасних днів!

***

З днем народження! Удачі тобі самій-пресамой! Нехай все в житті буде тільки окей! І багато тобі посмішок від щирих людей! Нехай оптимізм буде завжди в твоїй натурі, щоб легше жилося, а також, радісніше! Бажаю тільки щастя і добра, і ще – нехай любов сама тебе знайде!

***

Дорогий, прийми сердечні вітання з днем народження. Нехай у тебе все буде багато: вірних і надійних друзів, успіхів і щирої любові, радості і щастя. Нехай труднощі тебе не налякають, а кар'єра тільки процвітає.

***

Вітаючи тебе з днем народження, бажаю тобі море радості і океан удачі! Нехай до тебе в руки падають зірки. Адже ти найкращий на світі! А головне: добрий і чуйний, веселий і милий, енергійний і улюблений. Ось який ти, дорогий наш чоловік!

***

В твій День народження, хочу сказати, що ти найкращий і самий гідний чоловік не тільки в нашому місті, але й у всій країні. Щастя тобі!

***

Самого доброго, чесного і працьовитого чоловіка ми вітаємо з днем народження! Бажаємо завжди залишатися лише таким. Хай сонце освітлює ваш шлях, сім'я оточує турботою і теплом, удача балує несподіваними сюрпризами, а доля підносить тільки щасливі й незабутні події!

***

Такого життєрадісного і променистого людини як ти, завжди приємно вітати з Днем народження. І саме сьогодні хочу побажати, щоб у тебе з'явилася золота рибка, яка буде виконувати всі твої примхи, було невичерпне богатирське здоров'я і курочка ряба, яка несе золоті яйця. Щоб у твоєму домі ніколи не замовкав сміх друзів, тоді твоє життя буде куди веселіше!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю радості, міцного здоров'я, бадьорого настрою, успіху у всіх починаннях, ніколи не знати печалі, не сумувати, починати кожен день з посмішки. Нехай чорні смуги в житті будуть багаторазово коротше білих!

***

Чоловік, захоплення, прагнення і натхнення — це не просто мотиваційні слова, але почуття, які ти викликаєш в моєму серці кожен день. У світі немає таблетки або кошти, які гарантують 100-відсоткове полегшення болю. Тільки твоя присутність зможе це зробити. У всього є межа, крім моєї любові до тебе. Ти не просто мій чоловік і супутник життя, ти — людина, що надає сенс моєму життєвому шляху. Просто я відчуваю себе комфортно, оголюючи свою душу і розділяючи з тобою кожну частину свого життя. Двадцяти чотирьох годин на добу, всіх семи днів на тиждень, тридцяти одного дня на місяць або дванадцять місяців в році — як і життя ніколи не вистачить, щоб висловити, наскільки я щаслива, що в моєму житті є така людина. Я хочу, щоб тебе оточували тільки добрі люди, які готові ділитися своєю турботою і теплом. Ти цього заслуговуєш. З днем народження!

***

З величезним задоволенням вітаю з днем народження людини чудових душевних якостей, у великому серці якого знайшлося місце для дуже багатьох! Ми, зі святковим настроєм, хочемо побажати довгого і щасливого життя, повної радісних миттєвостей і приємних вражень!

***

Від душі вітаю з днем народження! Бажаю, щоб дружина частіше відпускала в лазню з друзями посидіти по-чоловічому, щоб від похмілля ніколи не боліла голова, щоб хобі приносило не тільки задоволення, але і дохід.

***

Кожна жінка знає, яким має бути ідеальний чоловік. Він повинен бути сміливим як Супермен, стрімким і спритним як Людина-Павук, красивим як Джонні Депп, чарівним, як Гаррі Поттер, розумним як Альберт Ейнштейн, брутальним як Джерард Батлер, справжнім джентельменом як Джеймс Бонд, володіти почуттям гумору як у Джека Горобця, і сексуальністю Йена Сомерхолдера. На жаль, мало хто бачив таких чоловіків, але зараз він переді мною.

***

Прекрасного чоловіка вітаємо з днем народження! Бажаємо досягнення всіх поставлених цілей і завдань. Красивих і гідних вчинків. Благополуччя та самореалізації. Особистого щастя, що дарує повне умиротворення і гармонії!

***

Тисячу раз вітаю! Бажаю залишатися Творцем, Майстром свого щастя! Бажаю примножувати його, жити легко і приємно! І ще хочу побажати все твоє довге життя залишатися завжди самим щасливою людиною!

***

Хочу, щоб тебе оточували розкішні жінки, дорогі автомобілі і тільки гідні люди. Нехай зрадники і лиходії не посміє наблизитися, а друзі будуть завжди готові захистити. З Днем народження! Бажаю безкрайніх просторів щастя і везіння.

***

Бажаю в цей день прекрасний, щоб Погода була шикарною. Сім'ю, багатство, великий будинок, Сміються діти в ньому. Дружині – ромашкове поле, А для тебе – «капусти» море. Ще я в цей можу вам побажати, Щоб на роботу в 5 ранку не треба було вставати І щоб на свято День Народження Чудесним було настрій!

***

З Днем народження! Бажаю тобі, щоб життя твоя була справжньою, з приємними турботами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Нехай в душі твоїй ніколи не вичерпається джерело доброти! Йди по життю зухвало і прямо! Нехай у важкі хвилини поблизу виявляться твої рідні і друзі! Здоров'я тобі і довгих років життя, радості і веселості, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано в юності!

***

З днем народження, вельмишановний! Неосяжного вам щастя, неувядающего здоров'я, неймовірної удачі і реалізації абсолютно будь-яких задумів! Будьте таким же добрим, чуйним, позитивним, імпозантним, загалом, справжнім чоловіком!

***

Ось і настав ще одне свято, якого всі так довго чекали. Якщо чесно, кожен рік відбувається ось так. І зараз ми зібралися на твоєму святі саме для того, щоб допомогти тобі провести твій свято найкращим чином. Знаючи те, що ти зовсім би не зміг зовсім впоратися, ми все ж вирішили тобі у всьому допомогти. І зараз я збираюся подарувати тобі свій подарунок, який для тебе має бути дуже приємним. І наостанок, коли вже настане час тебе покидати, мені треба буде сказати тобі кілька корисних слів, які забути тобі зовсім не потрібно буде. Головне в цьому житті завжди думати добре і правильно. Може бути, тобі не завжди буде так легко приймати рішення, але впоратися з цим тобі потрібно буде постаратися в будь-якому випадку. І нехай удача завжди буде на твоєму боці, тому що тобі насправді вона так сильно потрібна.

***

Джерело: svyato.co.ua

Коментарі